Agenda

Eten in de Wiershoeck
Diverse data

Er kan regelmatig lekker gegeten worden in de Wiershoeck.
Naast de gratis toegankelijke pannenkoek inlopen vinden er ook seizoensmaaltijden plaats. Deze kosten €7,-, opgave is verplicht.

12 juni: 12.00 uur, gratis pannenkoek inloop
17 juli: 12.00 uur, gratis pannenkoek inloop
20 juli: 12.00 uur, stralende zomermaaltijd
(kosten 7 euro)

29 juni: 19.30 uur
Vers van het Land

Evenals voorgaande jaren wordt ook dit jaar een poëzieavond georganiseerd. In de sfeervolle kersentuin zullen de volgende dichters hun werk voordragen:
Pieter Buisman, Boris Wanders, Fieke Gosselaar, RUG huisdichter Ruth Ruijgers, Michael ter Maat, kinderdichter Daan Wieringa en Groninger stadsdichter Esmé van den Boom.
De presentatie is in handen van Anne van Lissa.
A Couple of Strings zal als duo de pauzemuziek verzorgen.

6 juli
Grote Groene Zomermarkt

Eén van de jaarlijkse hoogtepunten en vaak het drukst bezochte evenement van het jaar, de Grote Groene Zomermarkt.
Vele standhouders, activiteiten voor jong en oud en muziek in de kersentuin van de formaties Take Four, trio Pancho & Lefty en de band van Junior Martin.

31 augustus: 14.00 uur
Mja Mera

Mja Mera (Nieuwgrieks voor ‘Op een dag’) is een muzikaal duo uit de stad Groningen. Mja Mera bestaat uit Karin Heesen (viool en zang) en Peter Rippen (accordeon, piano en zang).

Mja Mera brengt tijdens optredens klezmer (instrumentale muziek uit de Joodse cultuur in Oost-Europa), afgewisseld met aanverwante Oost-Europese muziek en eigen nummers. Ook kan er af en toe een klassiek muziekstuk voorbij komen.