Agenda

29 mei 2022

Het is tijd voor de 2e Poëziemiddag bij de Wiershoeck. Je kunt optredens verwachten van de dichters Kasper Peters, Myron Hamming, Jorrit-Pieter van der Heide, Cissy Gress en Willy Koolstra.
Daarnaast wordt de middag muzikaal omlijst door Duo Lanyok. Bij mooi weer vindt deze activiteit natuurlijk wederom buiten plaats.
Poëzie in de Kersentuin wordt mogelijk gemaakt door Noordwoord, VRIJDAG in de Buurt en Stadsboerderij de Wiershoeck. Aanvang 14.00 uur.
(foto: ©Ronald Gramberg)

25 juni 2022

Op zaterdag 25 juni ben je de gehele dag welkom in en om de Wiershoeck. Deze dag staat in het teken van de Grote Groene Zomermarkt. Er zal van alles te beleven zijn. Er zullen veel stands aanwezig zijn, daarnaast kun je onder andere genieten van kindertheater, lezingen, workshops, een natuurexcursie en nog veel meer.
Houd deze website in de gaten voor meer informatie. De gehele dag zal er live-muziek te horen zijn van Stringtime, Opa’s Kunstgebit en Bollen en Co.
De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Ingangh
Stringtime
Bollen en Co
Opa's Kunstgebit

Iedere dinsdag!

Vanaf 5 april vindt er weer op iedere dinsdagochtend een natuurexcursie plaats onder (bege)leiding van Harry Westerhuis van IVN natuureducatie.
In de tuinen van de Wiershoeck kom je van alles te weten over de planten en dieren (met name insecten en vlinders) die je tegen komt.
De excursies starten iedere dinsdag om 11.00 uur en duren tot ongeveer 12.30 uur.

4 september

Op 4 september komt A Couple of Strings voor de derde keer een muzikale middag verzorgen in de Wiershoeck. De muzikanten in dit trio zijn vooral bekend binnen het bluegrasswereldje in Nederland, maar als trio spelen ze vanmiddag vooral luisterliedjes van minder bekende singer-songwriters. Speciaal voor dit Wiershoeck concert zullen ze ook bekendere nummers ten gehore brengen. Dit alles met behulp van akoestische gitaren, mandolines en een viool….