Agenda

Iedere week
Creatieve werkplaats

Iedere dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag ,kun je de Wiershoeck terecht voor de creatieve werkplaats.
Onder begeleiding van een kunstenaar kun je allerlei technieken beoefenen. Plezier hebben in het creatief bezig zijn is hierbij het belangrijkste uitgangspunt.
Klik hier voor meer informatie, kom vrijblijvend langs of geef je op!

24 juni: Poëtische avond

“Vers van het land” is de titel van de poëtische avond die op 24 juni plaats vindt in de kersentuin. Je bent vanaf 19.00 uur welkom, de aanvang is 19.30 uur, de entree is € 2,-.

Iedere eerste zaterdag van de maand: Terras

Van april tot en met oktober is het terras bij de Wiershoeck geopend op iedere eerste zaterdag van de maand.
Je kunt er dan terecht voor een lekkere kop koffie of thee, frisdrank en iets lekkers voor erbij! En dat alles in de prachtige kersentuin.
Zo nu en dan zal er ook live muziek zijn, het programma vind je t.z.t. natuurlijk op deze website en op de Facebook pagina van de Wiershoeck.

8 juli 2023: Grote Groene Zomermarkt

Evenals voorgaande jaren organiseert Stadsboerderij de Wiershoeck ook dit jaar samen met de gemeente Groningen weer een Grote Groene Zomermarkt. Het belooft weer een sfeervolle en gezellige markt te worden met tal van kramen, lezingen, muziek, rondwandelingen en workshops.
Centrale thema’s van de markt zijn natuur, sociaal, de wijk en duurzaam. De markt start om 11.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Gedurende de dag kun je muzikale optredens verwachten van Opa’s Kunstgebit, Close to Home en Heavy Clay. Het volledige programma van de dag met alle activiteiten vind je hier.

Zaterdag 3 juni:
A Couple of Strings

Op zaterdag 3 juni zal A Couple of Strings een optreden verzorgen in de kersentuin. Zij zijn inmiddels geen onbekenden meer in de Wiershoeck. De afgelopen jaren hebben zij hier drie keer eerder gespeeld, waarvan twee keer in de kersentuin. Ook deze keer zullen zij hun niet al te vrolijke ‘Americana’ liedjes spelen, terwijl er tussen de nummers door vast wel wat te lachen zal zijn. Het optreden begint om 13.00 uur en is gratis toegankelijk. A Couple of Strings zal als trio spelen, singer- songwriter Len de Vries zal Hans Kelderhuis en Laura ter Beek bijstaan.