Kinderfeestjes in de Wiershoeck

Kinderfeestjes in de Wiershoeck

Bijna jarig? Lees dan verder…..

Sinds enige tijd kun je in de Wiershoeck terecht voor een geheel verzorgd kinderfeestje voor je zoon of dochter.
Oma Haas organiseert deze leuke kinderfeestjes, bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar.
Tijdens een kinderfeestje met Oma Haas hoeft niemand zich te vervelen. In een tijdsbestek van ongeveer 2 uur vindt een breed scala aan activiteiten plaats

Hoe ziet het feestje er uit?

Centraal thema van ieder kinderfeestje is de zoektocht naar een sleutel….
Met de gevonden sleutel kan een bench worden opengemaakt. In die bench moet de hond Borrie vervolgens worden opgesloten zodat hij niet iedereen aan het schrikken maakt wanneer de avond valt.

(Borries zijn zogenaamde spookhonden, verhalen over de Borries werden in het oude Groningen verteld. Recenter is het verhaal dat is geschreven door historica en schrijfster over Groninger geschiedenis, erfgoed en cultuur Sanne Meijer. Je vindt het verhaal hier)
Maar wees niet bang, het feestje is niet eng en bestaat uit zoveel meer dan de zoektocht naar de sleutel:

Oudhollandse spelletjes, knutselen (met de materialen waarmee de jarige het liefst knutselt), versnaperingen, een grabbelcadeautje na afloop en nog veel meer… En dat allemaal op een unieke plek in Groningen, in en om stadsboerderij de Wiershoeck.
De mogelijkheden lijken eindeloos, je kunt voor informatie contact opnemen met oma Haas (contactgegevens vind je hiernaast).

Een feestje kost €12,50 per kind, of €15,- als er na afloop ook nog pannenkoeken worden gegeten.
Maar voor gezinnen met een minimum inkomen (Stadjerspas) kunnen de feestjes in zijn geheel gratis worden georganiseerd. Ook hierover kun je informatie inwinnen bij oma Haas.